Magisch Mantelzorgermoment

 MAGISCH MANTELZORGERMOMENT IS EEN SPIRITUEEL MANTELZORGERCAFÉ #feestjevoorjeziel

Voor mantelzorgers die behoefte hebben aan een hartverwarmend moment voor zichzelf.

Voor mantelzorgers die zich alleen voelen, in een isolement zijn geraakt & hun wereldje willen verruimen. 

Voor mantelzorgers die zichzelf een momentje gunnen om:
op adem te komen
even te ontspannen
energie bij te tanken
de verbinding met 't hart & intuïtie te versterken

Het hart heeft bijzondere kwaliteiten die voelbaar zijn & zichtbaar worden wanneer we ons bewust verbinden met de hartenergie. Voor iedereen is deze energie beschikbaar. 

Momenteel staan er geen datums voor het Magische MantelzorgerMoment op de agenda.

Het spiritueel mantelzorgcafé is een laagdrempelige plaats waar contact moeiteloos tot stand komt met andere mantelzorgers. De sfeer is informeel, gemoedelijk & open.
Tijdens het Magisch MantelzorgerMoment gaan we ons twee uurtjes bewust verbinden met de energie van het hart, waarbij plezier beleven voorop staat. 

Er zijn veel verschillende manieren om verbinding te maken met de hartenergie. Tijdens de bijeenkomsten wordt er meditatie & sharing aangeboden.

Sharing is een makkelijke manier van communicatie met een verdiepende werking op ons bewustzijn. Het is een zachte vorm van onverdeelde aandacht. Het opent je hart & heeft een helende en verhelderende werking. 

‘Hilde voelt feilloos de emoties van een bewoner aan. Erkent deze persoon, met deze emotie en het gedrag wat hij daarbij laat zien. Beweegt mee en doet dit op een oprechte liefdevolle manier. De bewoner voelt dat hij er mag zijn!’
Marian de Louw - collega in de zorg
‘Hilde haar manier van werken geeft mij nieuwe inzichten. Dit zorgt ervoor dat ik mijzelf steeds meer en meer bewust wordt van mijn eigen handelen. Hilde is hiermee een inspiratiebron voor velen.’
Steffanie Sleutjes, verpleegkundige

 

 

AVG

Plezierige Post?

Ja, stuur maar naar:

 

Met liefde gemaakt door Hilde. Alle rechten voorbehouden.